L’Amics del Bàsquet Castelló domina amb claredat el VIé Torneig Ciutat d’Alcanar

Després d’una intensa jornada de bàsquet al nostre municipi, l’Amics del Bàsquet Castelló s’apunta el triomf a les tres categories del VIé Torneig Bàsquet Base – Ciutat d’Alcanar organitzat pel Club Bàsquet Alcanar.

Més de 250 jugadors i tècnics i al voltant de 600 acompanyants van gaudir el passat dissabte 27 de maig d’una competició vibrant al nostre municipi en les categories benjamí, aleví i cadet així com també en el joc tutelat de l’escola de bàsquet del Club Bàsquet Alcanar.

En la categoria benjamí van prendre part els equips del CB Vinaròs Servol, AD Torreforta, Amics del Bàsquet Castelló i CB Alcanar. Després d’una primera fase on els AMICS va mostrar un joc molt treballat alhora que una tècnica més depurada es va arribar a la final on els de la capital de la plana es van veure les cares amb els vinarosecs que, tot i lluitar fins l’últim moment, no van poder igualar el bon jocs dels verds. ADT va acabar amb una tercera posició tot i la seva forta intensitat defensiva degut al baix nombre de jugadors amb els que va acudir. Els canareus, tot i no guanyar cap partit, van fer patir als seus adversaris amb molt bones dosis  de qualitat individual i col·lectiva.

La categoria aleví, conformada per dos grups de 4 i 3 equips també va ser un espectacle per al públic assistent . Per una banda l’Ulldecona, el Vinaròs, l’Amics Castelló i el CP Rapitenc s’enfrontaven per les millors posicions de cara als encreuaments de a segona fase. L’Amics des d’un principi va demostrar un gran domini del joc amb jugadors molt determinants i també el Vinaròs va presentar la seva candidatura per emportar-se el torneig en aquesta fase inicial. A l’altre grup Amposta i ADT es disputaven la primera posició per evitar el creuament amb el poderòs Castelló. Al mateix grup, els nostres plantaven cara però finalment no van poder doblegar ni als ampostins ni als de Torreforta. La fase final va deixar a la vista la superioritat de  l’Amics i l’Amposta que es presentaven a la final després de guanyar tots els partits, una final que s’endurien els primers gràcies a una magnifica aportació del jugador que finalment seria el MVP de la categoria.

El domini castellonenc es repetiria també a la categoria cadet on van passar per sobre de tots els equips amb un joc molt ordenat i tècnicament casi impecable. Els altres equips participants – ADT, Rapitenc, Cantaires i Alcanar- es van veure clarament superats per la superioritat física i de joc dels de la plana. No obstant, això no va anar en detriment de poder gaudir d’un gran espectacle en quant a joc i actitud demostrat per la resta d’equips, en que la diferència de punts al final no va superar els 5 en la majoria dels casos.

Des del Club Bàsquet Alcanar volem agrair la col·laboració i implicació dels jugadors del club i també dels clubs convidats que van fer que la jornada transcorregués sense cap complicació ni entrebanc, així com també a tots els que varen col·laborar en el servei de bar, arbitratge i taules de manera altruista i desinteressada.

Tot això ha fet que aquesta sigui la millor manera de donar per acabada la temporada un any més.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *